large font

If you need help, this is the place to ask for it. No need to register.
Lady Lou
Posts: 2
Joined: Wed Mar 19, 2014 7:36 pm
Contact:

large font

Postby Lady Lou » Wed Aug 09, 2017 3:40 pm

Hi have had spartan for ages. The recent Creators update from Microsoft messed up my Surface which has had to be restored with NO CU installed. Lost of my programs etc. Am trying to get my data back from sky drive, but the font is huge. Never come across this before, and it is really unusable.

Changing the font does not work, but something about magnify flashed on then quickly disappeared so am guessing I have done something wrong.

Any ideas please.

johnturnbull
Site Admin
Posts: 145
Joined: Tue Jan 03, 2012 6:50 pm
Contact:

Re: large font

Postby johnturnbull » Wed Aug 09, 2017 5:53 pm

To change the font size in Spartan, use "Change Scale (Grid size)" on the Tools menu.

If you still have problems let me know....

1. What version of Spartan you have.
2. What does "No CU installed" mean
3. Add a screen shot illustrating the problem.

If you saw something with the word Magnify in it, it did not come from Spartan.

Lady Lou
Posts: 2
Joined: Wed Mar 19, 2014 7:36 pm
Contact:

Re: large font

Postby Lady Lou » Mon Aug 14, 2017 5:17 pm

Sorry for delay. Decided to uninstall and re-install.

I think it may be to do with the 'new' version. Use my Surface very rarely, and earlier in the year all was ok. Since installing, and then re-installing the Windows 10 Creators Update (CU) I have installed the latest version of the Clipboard. Even on the smallest font, it is still a little too large, but I guess this is to do with the size of the surface screen 10.7. It is usable, and as I use so infrequently ok, but would be a problem if used daily.

johnturnbull
Site Admin
Posts: 145
Joined: Tue Jan 03, 2012 6:50 pm
Contact:

Re: large font

Postby johnturnbull » Tue Aug 15, 2017 6:04 am

Please supply a screen shot illustrating the problem.
What is your screen resolution?
What setting do you have here? Change Scale(Grid size) on the tools menu.
scale.jpg
scale.jpg (12.74 KiB) Viewed 312 times

What setting do you have for Adjust Text size within grid on the tools menu?
 


Return to “Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest